Oaza Miru

Tajska masaža s toplimi zelišči in olji

Masaža z zeliščnimi snopki združuje nekaj stoletji staro azijsko metodo zdravljenja in lepotičenja s sodobnim znanjem na področju zelišč, aromaterapije in nege telesa.


Masažo odlikuje prijetna izmenjava različnih postopkov: od polivanja s toplim aromatičnim oljem in masažnimi gibi po energetskih točkah do masaže s snopki. Snopki so ročno izdelani iz lanenega platna in napolnjeni z izbranimi zelišči glede na cilj, ki ga želimo doseči: razstrupljanje, poživitev, sprostitev. Posebnost so snopki Vino bonum, polnjeni s tropinami in dodatkom olja iz grozdnih pešk, ki jih uporabimo za pomlajevalni učinek.

Posebna pridobitev pri masaži s snopki je piling učinek. Koža je mehka, gladka in izjemno lepega videza. V bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišča blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Skupaj s prijemi tradicionalne tajske masaže se pozitivno delovanje pokaže predvsem pri revmatičnih obolenjih, bolečinah v mišicah in sklepih, čezmerni utrujenosti in pri odzivih telesa ob sezonskih spremembah. Blagodejni učinek toplih zelišč nas pripelje v nepozabno stanje sprostitve.

Scroll to Top