Oaza Miru

PREOBLIKOVANJE TELESA

Kriopoliza prestige 360°- zamrznite maščobne celice za zmeraj

 

Kriolipoliza je inovativen neinvaziven postopek. Je nekirurška odstranitev lokaliziranih maščobnih oblog na problematičnih predelih telesa. Temelji na procesu intenzivnega hlajenje maščobnega tkiva. 

 

Ta napredna tehnologija omogoča ciljno hlajenje in segrevanje maščobnih celic brez vpliva na kožo ali drugo bližnje tkivo. V celici se z zamrzovanjem tkiva zamrznejo in kristalizirajo trigliceridi. Zaradi tega se maščobna celica začne razkrajati, nato pa jih telo po naravnih presnovnih procesih izloči iz telesa. To vodi k učinkovitemu zmanjšanju maščobe na območju tretiranega predela.

 

Postopek je neboleč in popolnoma varen. Učinkovitost postopka je klinično dokazana v Združenih državah Amerike, kateri postopek je bil odobren s strani komisije za prehrano in zdravila (FDA –Food and Drug Administration).

 

Velja za eno od najuspešnejših metodo za odpravo maščobe. Metoda je odobrena v državah Evropske unije kot estetski tretma za zmanjšanje maščobnega
tkiva. Zelo uspešno se uporablja že več let. Je najnovejši postopek na svetu, s katerim dokazano učinkovito (brez invazivnega noža ali laserja) odstranimo maščobo na mestih kjer je to najtežje.

 

Neinvazivna metoda, ki jo sestavljajo najučinkovitejše tehnologije:

 

  • Kriopoliza 360° (5 ročk -2 veliki, 2 manjši, ter ena za podbradek).
  • Dodatni silikonski nastavki za različne velikosti maščobnih gub. Ročke lahko zato uporabimo na vseh predelih na telesu, s silikoni omogočamo, da se
    ročke lahko lepo prilagajajo za manjše in večje predele.
  • Vakum
  • Led tehnologija
  • Izmenično segrevanje in hlajenje ročnikov za bolj varen in prijeten tretma.

 

Kriolipoliza je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter žilnega sistema izločijo iz telesa. Kriolipoliza je najnovejši postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje, pri tem pa ne uporabimo invazivnega laserja ali noža.

Kdaj so vidni rezultati?
Rezultati so vidni po treh do sedmih tednih, ko telo izloči odmrle
maščobne celice. Obsegajo odstranitev do 25 % obstoječe maščobe.

Kako pogosto izvajamo tretma in koliko tretmajev je potrebnih?
Tretma izvajamo 1 x tedensko. Na istem mestu lahko ponovimo tretma po
treh tednih. Število tretmajev je odvisno od količine in vrste maščobe.
Za optimalne rezultate je priporočljivo 3 – 5 tretmajev.

Tretma se ne izvaja pri (kontraindikacije):
– Srčnih bolnikih
– Bolnikih z žilnimi boleznimi
– Bolnikih s srčnimi spodbujevalniki
– Bolnikih s trombozo in/ali tromboflebitisom
– Bolnikih, ki se zdravijo z antikoagulanti
– Bolnikih, ki so jim opravili transplantacijo
– Nositeljih velikih kovinskih protez
– Sladkornih bolnikih
– Epileptikih
– Nosečnicah ali domnevno nosečih ženskah

PRESOTERAPIJA- LIMFNA DRENAŽA

Deluje tako, da z nadtlačno črpalko vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete in pri tem stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle.

Limfna drenaža pospešuje čiščenje celic od strupenih snovi. To omogoča in izboljšuje delovanje vseh celic v človeškem telesu in povečuje hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja. Limfna drenaža pospeši pretok limfe (normalna stopnja limfnega pretoka ne presega hitrosti 0,4 cm na sekundo). Limfna drenaža poveča pretok limfe za več kot 8-krat. To pomaga organom in tkivom, da se znebijo toksinov in končnih odpadnih snovi. Kot rezultat limfne drenaže v človeškem telesu, vsa tkiva in organi pridobijo hrano in kisik v velikih količinah.

Limfna drenaža odstrani odvečno medcelično tekočino. Odvečna medcelična tekočina je eden od glavnih vzrokov za celulit. Z limfno drenažo se veliko bolje očistijo tkiva, otekline izginejo in minejo vnetni procesi. Obnovi in ozdravi se tudi struktura podkožnega in mišičnega tkiva.

Kontraindikacije:
– Nosečnost
– Rakava obolenja
– Nagnjenost k trombozi

Scroll to Top