Oaza Miru

NEGA OBRAZA

Nega obraza je zelo pomembna za zdravo in lepo kožo. Obraz nam razkriva marsikaj: starost osebe, način življenja, stres, iz obraza lahko izberemo tudi določene bolezni. Tudi današnje modne smernice so takšne, da vsi pričakujejo, da smo urejeni, ne glede na spol. Zato lahko upravičeno rečemo, da nega obraza sodi med najpomembnejša vsakodnevna opravila. Nego obraza v našem salonu izvajamo z kakovostno in prestižno znamko BABOR. Že od leta1956 v podjetju BABOR Cosmetics vizionarsko združujejo naravo in znanost v proizvodnji inovativnih, profesionalnih izdelkov za nego kože, ki dosegajo in presegajo najvišje standarde kakovosti in učinkovitosti.

Kozmetika BABOR se je uveljavila kot ena najmočnejših blagovnih znamk v svetu profesionalne kozmetike in je zastopana v več kot 60-ih državah po vsem svetu.

Nudimo vam:

HSR LIFTING PRESTIŽNA NEGA 100 min (površinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, nitkanje brčic, diamantni peeling, prekrvavitvena maska, para, masaža z izbrano ampulo, HSR lifting maska, lifting touch masaža obraza in dekolteja, ultrazvok, HSR lifting krema)

LEPOTNA INFUZIJA 100 min (površinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, peeling, prekrvavitvena maska, para, globinsko čiščenje, Skinovage Vitalizing maska, masaža obraza in dekolteja, nanos izbrane ampule, ultrazvok, Skinovage Vitalizing krema)

GLOBINSKA ČISTILNA NEGA 90 min (površinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, peeling, para, globinsko čiščenje, čistilna maska, masaža obraza in dekolteja, čistilna ampula, ultrazvok, čistilna krema)

VLAŽILNA NEGA KOŽE SKINOVAGE 70 min (površinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, peeling, prekrvavitvena maska, prekrvavitvena masaža, Skinovage Mousturizing maska, masaža obraza in dekolteja, vnos ampule z ultrazvokom, vlažilna krema)

PEROSNALIZIRANA NEGA KOŽE ZA SPROSTITEV IN SIJAJ 60 min (površinsko čiščenje, peeling, prekrvavitvena maska, personalizirana negovalnamaska, masaža obraza in dekolteja, vnos ampule z ultrazvokom, izbrana krema)

LIFTING TOUCH MASAŽA OBRAZA BABOR 40 min (površinsko čiščenje, nanos ampule, masaža obraza, zaključna krema)


Scroll to Top