Oaza Miru

NANONEEDELING

Nanoneedling je neinvazivni tretma za pomlajevanje kože, ki uporablja drobne iglice za spodbujanje proizvodnje kolagena ter izboljšanje teksture in tonusa kože. Je varna in učinkovita alternativa tradicionalnemu microneedlingu z minimalnim nelagodjem in časom izpada. Nanoneedling lahko pomaga zmanjšati videz drobnih gubic, gub, brazgotin po aknah in hiperpigmentacije, zaradi česar imate bolj gladko, sijočo in mladostno kožo.

Tukaj je nekaj dodatnih podrobnosti o nanoneedlingu:

 

– Igle, ki se uporabljajo pri nanoiglanju, so veliko manjše od tistih, ki se uporabljajo pri tradicionalnem mikroiglanju, običajno merijo med 0,15 mm in 0,25 mm v premeru. Zaradi tega je terapiha manj invazivna in bolj udobna za vas.

 

– Med tretmajem nanoneedlinga se na kožo nanese poseben “koktajl” serumov, ki pomaga iglam gladko drseti po površini. Serum vsebuje tudi aktivne sestavine, ki prodrejo globlje v kožo in pospešijo proces pomlajevanja.

 

– Nanoneedling se lahko uporablja na vseh tipih kože in je še posebej učinkovit pri zdravljenju drobnih gubic, gub, brazgotin po aknah in neenakomernega tena kože. Prav tako lahko pomaga izboljšati splošno zdravje in videz kože s spodbujanjem proizvodnje kolagena in povečanim pretokom krvi.

 

– Po tretmaju nanoneedlinga lahko občutite nekaj rdečice, vendar le ta običajno izzveni v nekaj urah do enem dnevu. Pomembno je, da po tretmaju uporabljate zaščitni faktor vsak dan. TRETMA JE NEBOLEČ!

 

Nanoneedling je primeren za vse, ki želijo izboljšati videz in zdravje svoje kože. Še posebej je koristen za posameznike, ki želijo zmanjšati videz drobnih gubic, gub, brazgotin po aknah in hiperpigmentacije. Nanoneedling je varen za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo, in ga je mogoče prilagoditi za reševanje specifičnih težav s kožo. Vendar pa ni priporočljivo za posameznike z aktivnimi aknami ali drugimi kožnimi okužbami, saj lahko zdravljenje poslabša ta stanja. Vedno je najbolje, da se posvetujete s strokovnjakom za nego kože, da ugotovite, ali je nanoneedling pravi za vas

Scroll to Top