Oaza Miru

Nega obraza

Nega obraza je zelo pomembna za zdravo in lepo kožo. Obraz nam razkriva marsikaj: starost osebe, način življenja, stres, iz obraza lahko izberemo tudi določene bolezni. Tudi današnje modne smernice so takšne, da vsi pričakujejo, da smo urejeni, ne glede na spol. Zato lahko upravičeno rečemo, da nega obraza sodi med najpomembnejša vsakodnevna opravila. Nego obraza v našem salonu izvajamo z kakovostno in prestižno znamko BABOR. Že od leta 1956 v podjetju BABOR Cosmetics vizionarsko združujejo naravo in znanost v proizvodnji inovativnih, profesionalnih izdelkov za nego kože, ki dosegajo in presegajo najvišje standarde kakovosti in učinkovitosti.

Kozmetika BABOR se je uveljavila kot ena najmočnejših blagovnih znamk v svetu profesionalne kozmetike in je zastopana v več kot 60-ih državah po vsem svetu.

Nudimo vam:

• klasično nego obraza ( zajema površinsko čiščenje kože z unikatnim dvofaznim sistemom čiščenja kože s HY-ÖLin Phytoactive zeliščnim kompleksom, analizo kože za lažjo izbiro nadaljnih produktov pri negi vaše kože, oblikovanje obrvi, nanos peelinga, nanos maske, masaža obraza in na koncu nanos kreme)

• nego nečiste, aknaste kože (zajema površinsko čiščenje kože z unikatnim dvofaznim sistemom čiščenja kože s HY-ÖLin Phytoactive zeliščnim kompleksom, analizo kože za lažjo izbiro nadaljnih produktov pri negi vaše kože, oblikovanje obrvi, diamantni piling, globinsko čiščenje, visoko frekvenco, nanos maske, masažo obraza in na koncu nanos kreme ali ampule)

• sensitive nego obraza (zajema klasično nego obraza, globinsko čiščenje, visoko frekvenco, pomiritev občutljive kože z masko in nanos ampule, ki dodatno navlaži suho, utrujeno kožo)

• specialno anti age nego obraza (zajema površinsko čiščenje kože z unikatnim dvofaznim sistemom čiščenja kože s HY-ÖLin Phytoactive zeliščnim kompleksom, analizo kože za lažjo izbiro nadaljnih produktov pri negi vaše kože, oblikovanje obrvi, diamantni piling, globinsko čiščenje, visoko frekvenco, ultrazvok obraza, nanos maske, masažo obraza in na koncu nanos kreme in anti age ampule)

Diamantni piling

Mikrodermabrazija je postopek kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, hkrati pa pospeši mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože.

POSTOPEK JE NAMENJEN:
• vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton – predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože, kajti tako bodo aktivne substance v kremah, serumih, ampulah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale na kožo
• pri vseh aknah(razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroženevanje kože
• kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnovi tonus kože
• kožam, kjer so prisotne drobne brazgotine, tudi strije

ŠTEVILO TRETMAJEV:
Priporočamo 6-8 tretmajev vsakih 7-10 dni. Z osvežitev obraza zadošča 3-5 posegov. Pri zdravljenju aken je potrebno izvesti več ponovitev tretmaja, to je od 9-10(odvisno od stopnje aken), da je metoda uspešna.

Posebnosti po posegu:
Koža je 1-2 uri po posegu rahlo občutljiva in včasih nekoliko pordela. Več dni po posegu se ni priporočljivo izpostavljati soncu. Pomembno je tudi, da do naslednjega dne ne nanašate ličil.

Kontraindikacije:
nikoli ne izvajamo postopka:
*pred izpostavljanjem soncu,
*pri jemanju močnih hormonskih zdravil,
*pri zdravljenju kože s kortikosteroidi (Accutane,…),
*v nosečnosti,
*hemofiliki, diabetiki,
*pri hepatitisu,
*HIV pozitivni ljudje,
*ob glivičnih obolenjih kože.

Visoka frekvenca

Uporabljamo kozmetični aparat, ki proizvaja kratkotrajne električne impulze. Visoka frekvenca povzroči ionizacijo atomov, ki se nahajajo v elektrodi.

DIREKTNA VISOKA FREKVENCA se uporablja za sušenje izboljšanje mastne kože, za izboljšanje stanja problematične kože, za uničenje bakterij, pomoč pri zdravljenju aknaste kože.

Ultrazvok obraza

Ultrazvok nam omogoča, da v kožo vnašamo nujno potrebne snovi. Sama terapija z ultrazvokom je namenjena globinskemu vlaženju in hranjenju kože, deluje proti drobnim gubam, pomaga pri razbarvanju kože, izboljšujemo videz ”utrujene kože”,posebej primerna pa je za zelo suho, problematično kožo.

Pomaga pri topitvi hipodermične maščobe, pospešuje absorpcijo in povzroča izločanje odvečne vode in maščobe, izboljšuje izgled solznih vrečk in podočnjakov.Pomaga pri težavah z aknami. Terapijo z ultrazvokom lahkouporabimo kot samostojno ali kot nadgradnjo pri drugih postopkih nege obraza in telesa.

Scroll to Top