Oaza Miru

BB GLOW STYVE

Za sijočo, pomlajeno, napeto kožo z izenačenim tenom. Z BB Glow nego obraza pomagamo pri zmanjšanju videza podočnjakov, pegic, hiperpigmentacij, postinflamatornih madežev in utrujene kože.

BB Glow je kratica za ‘balm blemish’, ki v prevodu nekako pomeni balzam za nepravilnosti na koži. S postopkom BB Glow, ki združuje učinkovitost MICRO-NEEDLINGA & NANO-NEEDLINGA z rezultati pol-trajnega ličenja, omogočamo vidne rezultate z izboljšanjem strukture in svetlenjem kože ter izenačevanjem tena. Na povrhnjico vnesemo SERUME,ki vsebuje kombinacijo peptidov in hialuronske kisline različne molekularne mase, cermidov in drugih aktivnih sestavin za obnavljanje kože kot so retinol, niaciamid, antioksidanti in rastlinski ekstrakti.

ZAKAJ BB GLOW?
Ker zabriše temne podočnjake, pege, rdečico in hiperpigmentacijo. Ker popravi strukturne nepravilnosti kože. Ker intenzivno gladi gube. Ker zmanjša povečane pore. Ker poenoti ten celotnega obraza. Ker se izniči utrujen izgled in ohlapnost kože. Ker je vaša koža po tretmaju navlažena, videti mlajša in bolj sijoča.

Scroll to Top